Close

Ikoniskt juvelerarhus öppnar på Östermalm

Tiffany & Co är redan bekant för de allra flesta, om inte annat så för den oförglömliga filmen med Audrey Hepburn – Breakfast at Tiffany’s. Nu öppnar denna smyckesikon på Birger Jarlsgatan!

Birger Jarlsgatan 5 i Stockholm är adressen för Tiffany & Co:s första butik i Sverige som öppnar i början av november. Butiken blir den andra i ordningen i Norden, efter lansering på ILLUM i Köpenhamn 2018.
Butiken på Birger Jarlsgatan blir varumärkets flaggskeppsbutik i Norden, dit besökare från hela världen bjuds in för att få lära känna hantverket och historien bakom det välrenommerade juvelerarhuset.

Bland kollektionerna som kommer att visas i butiken finns några av världens mest exklusiva diamanter och ädelstenar, samt kollektioner av smycken och juveler som på olika sätt lyfter fram den energi och karaktär från New York som format Tiffany & Co. sedan 1837.

Tiffany & Co. grundades i New York City 1837 av Charles Lewis Tiffany och är idag ett globalt lyxvarumärke med 300 butiker världen över och synonymt med elegans och innovativ design. De 5 000 hantverkare som arbetar med att slipa Tiffany & Co. diamanter och tillverka smycken i ateljéerna säkerställer varumärkets krav på kvalitet.

Tiffany & Co. arbetar för en hållbar produktionskedja, prioriterar mångfald och inkludering, och stöttar verksamheter och områden där varumärket verkar. Den nyligen lanserade kampanjen ”About Love” som frontas av Beyoncé och Jay-Z, är en kampanj som reflekterar varumärkets värderingar och hyllar kärlek, engagemang och inkludering.

Close