Close

Ny adress för Nathalie Schuterman

Nathalie Schuterman har sedan begynnelsen mer eller mindre varit synonym med butikens adress på Birger Jarlsgatan. Men nu flyttar Östermalms okrönta modedrottning med sin butik över gatan till nyrenoverade lokaler, och satsar än mer på det egna modemärket som också bär hennes namn. 

Ni flyttar till en ny lokal mittemot? Berätta!
– Efter att länge ha letat efter den perfekta lokalen, har vi äntligen hittat hem. Eftersom vi har valt att avsluta våra inköp för herravdelningen samt minskat vår livsstilsavdelning, ska det bli fantastiskt att sälja kläder och accessoarer för kvinnor i vår nyrenoverade vackra butikslokal. Vi kommer fortsätta våra samarbeten med fantastiska varumärken precis som tidigare, men även satsa mer på det egna varumärket som vi är väldigt stolta över. Att vara placerade på Birger Jarlsgatan, men denna gången på solsidan omringad av Gucci, Louis Vuitton, All Blues och snart Tiffany’s känns som en fantastisk möjlighet.

Vad låg i lokalen innan?
– Fabiana Filippi

Vad har den nya lokalen som är så bra?
– Den nya lokalen har en spektakulär takhöjd och två vackra fönster på vardera sida av den fina entrédörren. Det är en luftig butik med exklusivt utvald interiör, med ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över Nybrokajen. 

Ni har verkligen blivit något av ett kännetecken för platsen där ni ligger idag. Är du rädd för att tappa det?
– Eftersom vi endast flyttar rakt över gatan och har en stark kundbas är vi inte rädda för att tappa det. Vi ser detta som en fantastisk möjlighet till en nystart i en nyrenoverad vacker lokal, vilket blir härligt även för alla kunder.

Vad kommer utmärka den nya butiken?
– Den nya butiken kommer vara ljus med vackra inslag av trä och sten. Modern, exklusiv och stilren.

Du satsar mycket på ditt eget varumärke, Nathalie Schuterman. Berätta om det! 
– Vi skapar plagg av högsta kvalitet för den moderna kvinnan som vill klä sig sofistikerat, men bekvämt och som inte vill begränsas av den strama skandinaviska minimalismen, utan vill skapa en garderob som är inspirerande, feminin och hållbar.

Vi fortsätter satsa mer och mer på vårat eget varumärke och är väldigt stolta över vad vi står för och den kvalitet vi levererar. Vi kommer även under året att utöka med ännu fler segment vilket känns superspännande. 

Och slutligen. När öppnar nya butiken?
– Vi har inget bestämt öppningsdatum än, men vi satsar på att välkomna alla till vår nya butik i mitten på maj.

Close