Close

7 frågor till Gertrude Tornvall

Hon är pr-ansvarig för Twist & Tango och driver keramikföretaget Due Sirene med sin mamma – vi har träffat influencern och entreprenören Gertrude Tornvall.

För den som inte vet, vem är du?
– Jag är en glad göteborgare som flyttade till Stockholm när jag fick praktik och sedan jobb på Micael Bindefelds Event och PR-byrå. Efter ett tag insåg jag att jag ville ta med mig kunskapen till min mammas klädföretag, Twist & Tango.  Där jobbar jag idag och jag älskar mitt jobb! På mitt Instagramkonto delar jag med mig av klädinspiration och resor. I somras startade jag och mamma även företaget Due Sirene tillsammans. 

Hur fick ni idén till Due Sirene?
– Ända sedan jag var liten har mamma skapat fantastiska dukningar. När jag började fota och publicera bilder på dukningarna på sociala medier var feedbacken enorm. Genom åren har vi rest mycket med familjen och köpt med inredning hem till Sverige.

Hur ser en perfekt lördag ut för dig?
– Jag börjar med en lång promenad runt Djurgården för att sen avnjuta en, lite för sen, frukost på Hotel Diplomats café Butiken. Sen möter jag upp tjejerna för en vinlunch som slutar vid middag. Beroende på mood går vi antingen vidare eller avslutar hemma i soffan med pizza och godis. 

Var äter du helst en långlunch på Östermalm?
– Astoria, deras ceasarsallad är den bästa jag vet!

Mamma är min bästa vän!

Vilka är dina nyckelplagg i garderoben?
– Jag klär mig klassiskt med plagg som fungerar säsong efter säsong. Mina nyckelplagg är den svarta långa kappan, en kashmirtröja och ett par schysta jeans. Till kvällen är min go-to look den svarta bodyn – älskar mina från Wolford – tillsammans en svart kjol och klackar. Funkar alltid!

Personer som betyder mycket för dig? 
– Min mamma betyder väldigt mycket för mig, mamma är min bästa vän och vissa dagar kan vi ringa varandra 10 gånger om dagen. Mina vänner skulle jag aldrig klara mig utan, vissa bor i Stockholm och andra inte. Och, givetvis min pojkvän som är min stöttepelare och trygghet, men också min största kritiker. Han utmanar mig och får mig att växa. Sist men inte minst betyder självklart mina följare jättemycket för mig och vi har kontakt dagligen.

Resa du aldrig glömmer?
– Rio de Janeiro, Brasilien. Trots att jag endast var 9 år då så är det en av de bästa resorna vi gjort!

Close