Close

Stilsäkert stjärnskott till Jakobsbergsgatan

Det hyllade svenska modemärket Teurn Studios öppnar sin första fysiska butik.

Sedan lanseringen 2021 har modemärket Teurn Studios, under ledning av Anna Teurnell och Moa Strand, etablerat sig som en favorit bland internationella stylister, modejournalister och kreatörer.

Nu har den första butiken öppnat på Jakobsbergsgatan 9. Den 80 kvadratmeter stora lokalen bjuder på ett urval av ready-to-wear, skor och accessoarer. Varumärkets signaturstil – sofistikerad minimalism med en twist – lyser igenom i varje plagg och detalj.

– Vi ser fram emot att få välkomna vår trogna följarskara till en ny destination för stilinspiration och shopping, säger den kreativa chefen Anna Teurnell.

Anna Teurnell har en gedigen modebakgrund. Hon har haft tidigare roller som chefsdesigner på Arket och kreativ chef på Marimekko. Nyligen utsågs hon även till kreativ chef på Filippa K. Efter drygt 20 år i modebranschen bestämde hon sig för att ta steget och starta eget.

Med en tidlös design, avskalad elegans och fokus på kvalitet, har Anna Teurnell tillsammans med VD Moa Strand skapat klädesplagg med syftet att inspirera och lyfta den moderna kvinnliga garderoben. Att öppna fysisk butik är en betydelsefull del av varumärkets identitet.

– Mötet med våra kunder betyder enormt mycket för oss, säger Anna Teurnell.

Se resten av kollektionen här.

Text: Johanna Jansson

Close