Close

”Varje plagg ska vara en personlig berättelse”

För den som vill fira sommaren i stil har anrika herrekiperingen Rose & Born lösningen inför säsongens bröllop, födelsedagsfester och sommarbjudningar.

Rose & Born har i över 30 år varit ett självklart val för kunder med smak för skräddat herrmode. Sedan något år tillbaka så består butikens sortiment av egendesignade produkter, med extra stort fokus på deras egen made-to-measure-tjänst.

– Hos oss på Rose & Born är made-to-measure mer än bara en tjänst – det är ett hantverk där kundens personliga stil får ta form genom noggrant utvalda detaljer och material av högsta kvalitet. Resultatet blir inte bara ett plagg, utan ett unikt uttryck som ger dig möjligheten att sätta egen prägel på bröllopet eller festen med en personlig touch, säger Edwin Nenzell, partner och buying director på Rose & Born.  

I butiken på Grevgatan hittar du ett sortiment som hämtar inspiration både från Italien och Storbritannien: skarpa snitt och högkvalitativa tyger från yrkesskickliga producenter. Den exklusiva made-to-measure-tjänsten gör det möjligt att skapa personliga plagg som kan användas livet ut och gå i arv: välj bland en bred palett av tyger, material, knappar, manschetter och kragar, eller brodera in initialer för att minnas en bröllopsfest.

 – Vi tror på att varje plagg ska vara en personlig berättelse, skapad med omsorg och noggrannhet för att spegla kundens individuella stil och behov. Genom att involvera kunden i varje steg av designprocessen, från val av tyg till den sista detaljen, skapar vi inte bara kläder av betydelse, utan även minnen och framtida arv. Varje plagg blir en del av kundens livshistoria, designat för att hålla i många år och förhoppningsvis ärvas av kommande generationer, säger Edwin Nenzell.

Rose & Born finns på Grevgatan 2.

Text: Tom Cehlin Magnusson

Close