Close

VetAtHome öppnar klinik på Östermalm

Populära veterinärtjänsten kompletterar sin hemvård med en egen klinik.

VetAtHome är tjänsten som erbjuder veterinärvård i hemmet. Genom att husdjuren inte behöver transporteras eller vänta länge i väntrum, minskas deras ångest och förenklar för ägarna. Det ger också veterinären bättre förutsättningar att bedöma djurets behov i deras naturliga och trygga miljö.

– Vår största styrka är att vi ger både tidsbesparing och minskad stress för djurägarna, samtidigt som vi kan erbjuda en mer personlig och effektiv vård för djuren, säger Savera Faridoon, vd för VetAtHome.

Under ett hembesök kan veterinärerna genomföra all grundläggande vård som vaccinationer, blodprover, diagnoser och kemisk kastrering.

– Många av våra klienter uppskattar den positiva relation som byggs upp mellan husdjuret och veterinären. Våra återkommande patienter berättar ofta att deras husdjur känner igen veterinärens namn och ser fram emot besöken”, berättar Savera.

För att komplettera hembesöken, öppnar nu VetAtHome sin första egna klinik på Kommendörsgatan. De djur som behöver ytterligare vård efter ett hembesök får en remiss till kliniken. Där erbjuds mer avancerade behandlingar som inte är möjliga att utföra i hemmet.

– Eftersom vi vill följa djuren från första andetaget till sista vilan, vet vi att det kommer tider där våra patienter måste besöka en klinik och därmed introducerar vi denna hybrida affärsmodell, säger Savera Faridoon.

VetAtHome, Kommendörsgatan 16.  

Text: Johanna Jansson

Close