Close

Elin Alemdar: ”Teaterbaren har stans bästa dry martini”

Drinkar på Teaterbaren, fönstershopping på Kaplans och balettföreställningar på Operan. Här är Styleins grundare och designer Elin Alemdars Östermalmsfavoriter.

Var dricker du helst ditt morgonkaffe?
– Min första espresso gör jag halvt i sömnen hemma i köket innan barnen ska iväg. Min andra kopp kaffe får gärna vara en stark americano på Brillo tillsammans med en tallrik gröt.

Vart går du för en lördagsmiddag med vänner?
– Jag är en rutinmänniska och går helst till samma ställen. Det blir fördrink på Teaterbaren, som har stans bästa dry martini, middag på Milles och avslutningsvis en espresso martini på Bardot.

Bästa kulturupplevelsen på Östermalm?
– Några gånger per år tar jag med mig min mamma på vackra Operan, där vi njuter av en balettföreställning. Precisionen som dansarna visar är som balsam för själen.

Var handlar du helst till dig själv?
– Eftersom jag bara bär Stylein så handlar jag väldigt sällan kläder. Men brukar hitta bra smink på COW parfymeri och så blir det en del fönstershopping på Kaplans.

Ett hemligt favoritställe?
– Kanske inte några hemligheter, men Skinby Sandra Remnestedt ger de bästa hudvårdsbehandlingarna och Ling Long serverar de godaste vegoluncherna.

Close