Close

”Jag vill alltid överträffa kundernas förväntningar”

Johanna Nydén om maratonträning, smultronställen och vad som gör henne till en bra fastighetsmäklare.

Fastighetsmäklaren Johanna Nydén har en bakgrund inom hotellbranschen, vilket gett henne känsla för service och inställningen att alltid göra sitt yttersta för att överträffa kundernas förväntningar.
– Sedan är jag ödmjuk, systematisk och en bra lyssnare, vilket är nyttiga egenskaper för en fastighetsmäklare, säger hon.

Vad gillar du mest med mäklaryrket?
– Att man får träffa så många personer i olika skeden av livet och får vara med under hela processen. Det är fantastiskt att se glädjen och förväntningarna hos våra kunder när de hittat sitt drömhem. Har man dessutom ett stort inredningsintresse är det en stor bonus att få se alla fina hem. Jag blir inspirerad varje dag!

Stämningen på Lagerlings känns familjär. Vad beror det på?
– Ja, det kanske låter klyschigt men vi är som en enda stor familj. Lagerlings är väldigt måna om att ta hand om sina anställda och vi gör mycket roligt tillsammans. Vi är en perfekt mix av människor som alla är experter på sina yrken. Jag tänker varje morgon på hur lyxigt det är att få gå till ett jobb jag älskar och känns som mitt andra hem. Det är det bästa kvittot på att man är på rätt plats.

Ge oss ditt bästa hemliga smultronställe på Östermalm?
– Bageri Ingrid på Nybrogatan. Jag hoppas inte att det är hemligt men Ingrid är så litet så det är lätt att missa. De serverar underbara pizzor och soppor – för att inte tala om deras kardemummabullar.

Vad gör du allra helst när du är ledig?
– Umgås med familj och vänner, gärna över en god middag, och helst på någon av favoritrestaurangerna om jag inte lagar själv. Annars är träning en stor del av mitt liv och just nu är siktet inställt på nästa års New York Marathon.

Personlig egenskap du är stolt över?
– Jag har ett stort behov av att prestera på topp och hittar alltid möjligheter när problem uppstår.

Och en du är mindre stolt över?
– Jag är en tävlingsmänniska utan dess like. I privatlivet är det mindre framgångsrikt, speciellt när man lever ihop med en person som är likasinnad, men jobbmässigt ser jag det som en stor fördel.

Close