Close

Niklas Ekstedt: ”Volt är Sveriges mest spännande restaurang”

Brunch på Ett Hem, after work på Kommendören och designinspiration hos Dusty Deco. Här är Niklas Ekstedts Östermalmsfavoriter.

Var shoppar du helst?
– Dusty Deco är en jättefin liten pärla till affär. Och är man inte på shoppinghumör, eller om plånboken inte tillåter just då, så kan man ändå gå dit för inspiration.
Brahegatan 21

Var checkar du helst in?
– Ett Hem är ett helt fantastiskt hotell. Men om man inte har råd att bo över, rekommenderar jag ändå att gå dit någon gång och äta brunch för att få uppleva den närmast magiska miljön, om så bara för en stund.
Sköldungagatan 2

Var äter du helst middag?
– Jag tycker nog att Volt är Sveriges mest spännande restaurang just nu. De har toppenbra mat och vågar prova olika saker som ingen annan, men utan att maten blir allt för konstig eller experimentell. Grunden är ju att maten alltid ska vara god.
Kommendörsgatan 16

Vart går du på AW?
– Baren på Kommendören är alltid stimmig, trevlig och kul. Alltså precis allt som krävs för ett bra AW-ställe.
Kommendörsgatan 7

Vilket är ditt hemliga favoritställe?
– Nu måste vi tyvärr ta oss precis utanför Östermalm och bege oss till Vasastan. Men det är det värt, för Soyokaze på Frejgatan gör utan tvekan Stockholms bästa sushi. Hantverk på riktigt, riktigt hög nivå. Här låter du kocken bestämma, och du själv kan bara koncentrera dig på att njuta.
Frejgatan 3

Close