Close

Banquet of Hoshena bjuder framtiden till bords

Det är inte alltför ofta man får chansen att äta en exklusiv femrättersmiddag i sällskap av kungar, drottningar, älvor och dessutom – med säkerheten i behåll – se vulkanutbrott utspelas på middagsbordet. Men nu kan alla som känner sig manade boka biljetter till just en sådan upplevelseladdad middag.  

Det är restaurang Kasai på Linnégatan som under en begränsad tid gör plats för det internationellt omtalade matkonceptet Banquet of Hoshena – kort sagt en tredimensionellt middagsbjudning.
Detta surrealistiska arrangemang sveper in middagsgästerna i en tredimensionell värld där såväl smak som känslor och synintryck utmanas på gränsen mellan fantasi och verklighet.

Under den två timmar långa showen som visas med hjälp av 3D-teknik bjuds gästerna på en 5-rättersmeny där varje rätt representerar en känsla. Med storytelling, ljuddesign och 3D-teknik lovar arrangörerna att den här middagen blir en upplevelse man snart ska glömma.
Banquet of Hoshena kommer närmast från London där evenemanget gjort stor succé liksom i Nashville och Kuwait.
– Vi vill att gästerna känner som att de kliver in i en helt annan magisk värld – utan att behöva lämna bordet. Det är den ultimata helhetsupplevelsen för kompisgänget, kollegerna eller familjen, säger Nadine Beshir, skapare och producent bakom Banquet of Hoshena, i ett pressmeddelande.

Nadine Beshir har skapat showen tillsammans med ett team av kompositörer, författare, grafiska designers och de brittiska multimediaartisterna Davy & Kirsten McGuire från Studio McGuire. Biljetter till Banquet of Hoshena kan bokas från 10 oktober till den 14 december.

Close