Close

Adam och Albin öppnar nytt

Senaste tillskottet på krögarduon Adam Dahlberg och Albin Wessmans repertoar är Misshumasshu i anrika Birger Jarlspassagen.

I veckan öppnade äntligen krögarduon Adam och Albins nya ställe Misshumasshu i Birger Jarlspassagen i Stockholm. Namnet betyder ”blandning” på japanska och konceptet är en välsmakande mischmasch från Tokyo och Stockholm, enligt Adam Dahlberg och Albin Wessman. Lokalens spännande inredning är signerad Andreas Bozarth Fornell.

Misshumasshu består av tre olika delar: en restaurangdel med plats för cirka 70 gäster, en bardel som rymmer ungefär 20 personer och en take away-del där maten köps och hämtas genom en lucka i passagen.
Lunchtid blir det fokus på bowls i form av ramen, nudlar och donburi.
– Till middag erbjuder vi många smårätter som gästerna först kan dela på och sedan är tanken den att man väljer en varmrätt var. I baren, som vi kallar för the liquerbar kommer vi att fokusera på sprit och saké. Alla rätter vi lagar kan också beställas som take away, berättar Albin.

Adam och Albin driver redan den populära restaurangen Adam/Albin på Rådmansgatan. Dessutom serverar de ramen på foodcourten Teatern vid Skanstull på Söder. 

Close