Close

NK utökar erbjudandet och förstärker saluhallen

NK fortsätter att satsa på mat och dryck och förstärker nu ytterligare sin position som premiumdestination för mat genom att stolt välkomna matbutiken ROT. ROT kommer erbjuda ett brett utbud av noga utvalda, närproducerade och ekologiska livsmedel. Det kommer finnas såväl basvaror av högsta kvalité som delikatesser.

Matbutiksaktören ROT öppnar under senhösten i saluhallen på nedre plan. Saluhallen erbjuder en traditionell och högkvalitativ saluhallsupplevelse i kombination med flera restauranger och nu snart tillsammans med matbutiken ROT, även ett utbud inom dagligvaror och livsmedel av högsta kvalité. På ROT kommer kunderna kunna plocka ihop råvaror och delikatesser till en god frukost, lunch eller middag för en minnesvärd matupplevelse.

– Det känns väldigt roligt att äntligen få presentera vår nya matbutik som vi vet varit efterlängtat hos våra kunder. ROT är en väletablerad aktör som besitter en fantastisk kunskap inom mat och råvaror och som prioriterar kvalitet i alla sina led. Vi vill alltid främja våra kunders shoppingupplevelse och ROTs utbud kommer ytterligare befästa NK Saluhall som komplett matdestination i världsklass för såväl stockholmare som turister.
Henrik Lilja, varuhuschef NK

Grundare och ägare av ROT är Anne och Pär Eriklin. De var med och startade Cajsa Warg på Renstiernas gata 1996 och driver ROT Butik & Kök på samma adress sedan november 2018.

– Vi erbjuder ett noga utvalt, närproducerat och ekologiskt utbud varje dag till våra kunder. Att vi nu etablerar oss på NK mitt i centrala Stockholm ger oss möjlighet att fortsätta sprida vårt budskap och nå ut bredare med det vi tycker är viktigt, det svenska, högkvalitativa och ekologiska. Nu når vi nya målgrupper som vi vet efterfrågar just detta.
Anne Eriklin, grundare och ägare av ROT

Close