Close

Oscar öppnar deli på Gärdet


Att döpa sin egen restaurang eller sitt kafé efter sig själv är en vanlig trend inom krogvärlden. Men i fallet Oscar Deli syftar namnet inte på någon kock, utan byggherren Oscar Engelbert.

Oscar Deli ligger i 79&Park, Oscar Properties bostadshus i cederträ och glas, signerat danske stjärnarkitekten Bjarke Ingels. Här kan man handla handplockade produkter, råvaror och ingredienser från hela världen. Utbudet varierar också över tid, eftersom man kommer att ha en del gästspel med inbjudna leverantörer och matkreatörer. Förutom att kunna handla med sig allt som behövs för en middag eller lunch att laga hemma, kan man också slå sig ned vid det rejäla ekbordet för en kaffe och smörgås. Det finns också lunch som man kan äta på plats eller hemma.

Oscar Deli är förstås en lyxig service för alla som bor i 79&Park, men vem som helst kan naturligtvis komma förbi för att fika eller handla.
– När jag är utomlands slås jag ofta av att den bästa maten finns på andra ställen än på restauranger, men så har det inte varit i Stockholm. Oscar Deli blir en ny typ av mat- och boendeupplevelse, med magiskt bra mat från frukost till middag, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties.

Oscar Deli, Sandhamnsgatan 81

Close