Close

Seafood Shack på Vassa Eggen

Vassa Eggen välkomnar påsken med hummertacos och krabbkakor. Mellan 11-15 april tillagas havets skatter på en av Östermalms stimmigaste krogar.

Vassa Eggen associeras alltsom oftast med kött och grill. Under påskveckan är det dags för omväxling, Seafood Shack är ett av restaurangens mest lyckade koncept och årets meny ser ut att kunna göra succé igen.

Hummer, krabba, och räkor serveras i mindre portioner, med undantag för en hel hummer som går att få grillad med pommes frites och aioli.
– Det roliga med den här veckan är att vi får chans att avdramatisera sättet att äta skaldjur. Det är kul att äta skaldjur i en annan miljö än vanligt, och att maten inte är åt plateau-hållet, utan små rätter till ett bra pris. Det ger gästen möjlighet att testa skaldjur i många olika utföranden.

Vassa Eggen blir alltså i påsk ett mer avslappnat alternativ till Sturehof, för den som föredrar att njuta av skaldjur i barmiljö istället för på vit duk.

Close