Close

Wedholms Fisk öppnar på Kajen

Med lika höga kulinariska ambitioner som alltid öppnar den moderna krogklassikern Wedholms Fisk sin nya restaurang på Kajen idag.

Idag, den 11 juni, slår Wedholms fisk upp dörrarna till Wedholms Fisk Kajen mitt på Nybroplan. Med en stor uteservering kommer man att servera såväl lunch som middag i solen hela sommaren.
– Målet med Wedholms Fisk på Kajen är att hålla samma höga kvalitet som restaurangen. Samtidigt får gästerna en underbar utsikt över vattnet i innerstaden med ångbåtarna som lägger till i Nybroviken. Med vår nya satsning skapar vi även ett högklassigt vattenhål mitt i stadens centrum, säger Hélène Panagiotopoulos som är restaurangchef på Wedholms Fisk.

Wedholms Fisk öppnade första gången 1985 då kocken Bengt Wedholm flyttade in på Nybroplan. Sedan dess har restaurangen blivit en modern klassiker i Stockholms restaurangvärld, och gästerna kommer att känna igen sig även nu. När restaurangen flyttar ut på Raul Wallenbergs torg på Nybroplan är det i samma stil som alltid med vita dukar, silverbestick och stämningsfull belysning hälsar man i ett pressmeddelande.
Även menyn känns igen med signaturrätter som grillad piggvar och pocherad sjötunga. Menyn får även nya några lättare rätter framtagna av köksmästaren Marcus Bremdahl som även tävlar i det Svenska Kocklandslaget. Dryckeslistan består främst av champagne, vita viner från Bourgogne samt rosévin där många av vinerna serveras på magnumflaskor.

Både Wedholms Fisk och den nya uteserveringen håller öppet hela sommaren från lunch till middag.

Close