Close

Årets julklapp – för hundar – finns på Östermalm

Är du på jakt efter julklappar åt din fluffiga bäste vän? Nu är den i stort sett klappad och klar –  Hugo & Celine öppnar nämligen pop-up-butik på Östermalm under december.

Har du glasskartonger med namn som Lickin´Liver, Magic Moose eller Slick Salmon i frysen så har du förmodligen (förhoppningsvis) en hund hemma. Hugo & Celine blev snabbt alla vovvars favoritglassmärke när de kom ut på marknaden för två år sedan och glassortimentet serveras numera på en rad kafén och restauranger, där hundar är välkomna.

Sedan starten har en rad nya foder- och godisprodukter som Barking burgers, Lollipups och Crispy chips lagts till i sortimentet.  Alltid med högkvalitativa råvaror och 100 procent svenskt ursprung.

Nu öppnar Hugo & Celine en liten pop-up-butik på Nybrogatan där hundarna får provsmaka hundmat, glass och treats och dessutom får de ta med sig två veckors gratis hundmat hem till julbordet. Medan matte och husse letar julklappar i kvarteret runt Nybrogatan får hunden gärna vänta inne i värmen i butiken bland leksaker och godis. Där finns såklart också julklappar till hundarna, som till exempel snygga halsband från Collar of Sweden.

När: onsdag 11 december – fredag 13 december klockan 11-19
lördag 14 december – söndag 15 december klockan 12-17

Var: Nybrogatan 43, 11439 Stockholm – i StikkiNikki-glassbarens lokal

Close