Close

Humlegårdsgatans nya skönhetsdestination

Lagom till sommaren öppnar det legendariska hudvårdsmärket Babor sin första flaggskeppsbutik i Sverige.

Östermalm får en helt ny skönhetsdestination. Det anrika hudvårdsmärket Babor, som grundades av den tyske biokemisten Michael Babor på 1950-talet, öppnar snart sin första flaggskeppsbutik vid Humlegården. Babors produkter har genom åren främst använts på hudvårdssalonger och är sedan länge fasta inslag på rummen på lyxhotell som Hilton och Ritz Carlton.
– Vi har letat i flera år efter en bra placering för vår butik, men aldrig hittat den perfekta kombinationen av läge, hyresnivå och fina skyltfönster. Vi har redan vårt kontor Humlegårdsgatan, och när vi blev tillfrågade om vi också ville ta över Odd Mollys butik här bredvid så var det ett självklart val. Butiken har allt och läget på Östermalm är helt rätt, säger Ewa Goos, vd för Babor i Sverige.

Flaggskeppsbutiken kommer vara 260 kvadratmeter stor fördelad på två plan, där gatuplan kommer fungera som butik och källarvåningen som behandlingsavdelning.

Vad kommer ni erbjuda för behandlingar?
– Allt från avancerade, klassiska och quick-fix-ansiktsbehandlingar till kroppsbehandlingar, massage, make up och på sikt även injektionsbehandlingar.

Beskriv Babor med tre ord.
– Då blir det forskning, precision och resultat.

Vem är den typiska Babor-kunden?
– Våra kunder är gediget intresserade av hudvård och vill ha kvalitet, det är personer som vill investera i sin hud och ha produkter som levererar på alla plan. En av våra styrkor är just bredden av produkter vi har att erbjuda, det finns någonting för alla.

Close