Close

Årets roligaste nyöppning: Astoria

Grattis Carolina! Hur har tiden sedan öppningen varit?
– Det har varit kul, mycket och föränderligt. Vi öppnade ju mitt i en pandemi och det har varit så mycket förändringar längs vägen. 

Vad hände när restriktionerna hävdes?
– Det blev mer tryck i baren, men det blev inte så stor förändring som vi kanske hade trott. Folk har också vant sig vid att sitta ned så de flesta vill ha sittplatser till exempel. Men fler stora sällskap bokar nu. 

Vilken är den mest beställda rätten på menyn?
– Flamberad oxfilé.

Vilken är din egen favorit på menyn?
– Kalv minute har alltid varit min favorit.

Vad är den vanligaste kommentaren ni får från gäster?
– ”Vad fint det är här!” Många blir tagna av lokalen och inredningen, och flera har också minnen från gamla Astoria och har till exempel varit på bio här tidigare.

ÖVRIGA NOMINERADE:
Villa Dagmar
Liljevalchs
Tiffany’s
Oxenstiernan

Carolina Campos, general manager.
Close