Close

Björn Ulvaeus bakom nytt hotell på Djurgården

I september öppnar boutiquehotellet Backstage Hotel Stockholm. Hotellet ligger i samma hus som Abba Museet och kommer bjuda på lokal smak, kultur och musik. Genom sina starka band till nöjesvärlden erbjuder hotellet en teatralisk vistelse bakom kulisserna.

Backstage Hotel Stockholm erbjuder ett flärdfullt och lyxigt boende med ambitionen att bjuda på en upplevelse utöver det vanliga och en inblick i artisternas glamorösa värld. Rummen, sviterna och loften har renoverats med utmärkande design, spektakulära detaljer och noga utvald samtida konst för att ge en känsla av kändisarnas livfulla och spännande leverne. Huset är från 1880 och vackra takbjälkar och utsmyckade kakelugnar har återskapats samtidigt som rummen och sviterna har all önskvärd bekvämlighet och överflödig lyx. Målsättningen är att gästerna på hotellet ska känna sig som om de vore backstage.

Backstage Hotel Stockholm är del av Cirkus Venues familjen, som bland andra ägs av Björn Ulvaeus, och där Cirkus, Hasselbacken, Konsthallen och Pop Story ingår. Genom sin nära koppling till nöjesvärlden erbjuder Backstage Hotel Stockholm inte bara ett spännande boende utan även tips och vägledning till de mest intressanta och underhållande evenemangen i city. De kurerar en komplett guide till huvudstadens kultur. Genom Backstage Happenings får gästerna hjälp och aktuell information om vad som är på gång vad gäller konserter och event, restauranger och barer, utställningar och gallerier samt gym och shopping. Hjälp med bordsbokning och biljettköp eller så tillhandahålls länkar för smidig hantering.

Konsthallen är hotellets restaurang där gästerna serveras frukost, lunch och middag. Restaurangen lagar mat med ingredienser som både smakar och gör gott för människor och planeten. Konsthallen arrangerar även konstutställningar och har en matbutik med ekologiska matvaror samt ett bageri. Bröd och bullar som bakas i bageriet finns att köpa i butiken. Frukost och lunch kan ätas på plats eller tas med. En plats för både konstnärlig och kulinarisk smak.

Backstage Hotel Stockholm ligger på Djurgården och det är enkelt att ta sig dit med spårvagnen från city eller med båt från Slussen eller Nybroplan.

Close