Close

Diplomat framröstat till ett av norra Europas bästa hotell

Läget vid Nybroviken, den nya delin, de spatiösa rummen och de egna sängkläderna har gjort Diplomat till ett hotell i världsklass, enligt resebibeln CN Traveler.
Världens mest prestigefyllda resemagasin, Condé Nast Traveler, offentliggjorde nyligen sin lista över bästa hotellen i norra Europa. På plats fem återfanns inget mindre än femstjärniga Hotel Diplomat på Strandvägen.

Det är runt en halv miljon av Condé Nast Travelers läsare som röstat fram sina bästa hotell i olika kategorier, och på listan över de bästa hotellen i norra Europa har Hotel Diplomat sällskap av bland andra Das Stue i Berlin och The Thief i Oslo.

I nomineringen hyllas Diplomats ultimata läge i vid vattnet, de luftiga och vackra rummen samt att hotellet har satt sin egen prägel på inredningen – bland annat i form av egna exklusiva sängkläder.

Hotel Diplomat har som bekant också en populär deli där gäster och förbipasserande kan handla närodlade råvaror, charkuterier och ostar. Något som inte heller undgått Condé Nast Travelers läsare.
– Vi är stolta och glada över att Condé Nast Travelers läsare röstat fram oss som Sveriges bästa hotell. Det är ett tydligt kvitto på att vi har uppfattat vad dagens resenärer efterfrågar och även levererar det på bästa möjliga sätt, säger Anna Cappelen, ordförande på Hotel Diplomat.

Close