Close

Grand Hôtel visar fotboll på Verandan

Den som vill se fotbolls-EM med stil och utmärkt mat i sommar får vända blicken mot Grand Hôtel. Verandan på Grand Hôtel öppnar nämligen en bakficka i Vinterträdgården där sommarens fotbolls-EM ska visas!

En unik restaurangupplevelse med 360 graders projektion kommer ge gästen en känsla av att befinna sig mitt i ett publikhav, lovar Grand Hôtel i ett pressmeddelande. I kombination med mat från Verandan hoppas man skapa en svårslagen upplevelse under sommarens matcher.
Från och med den 11 juni när Europamästerskapet i fotboll inleds, till och med finaldagen den 11 juli, förvandlas alltså Vinterträdgården till en sprakande fotbollsscen och restaurangupplevelse i ett.

Grand Hôtels största eventyta, Vinterträdgården, är redan idag utrustad med teknik i världsklass och nu ska den för första gången få komma till sin rätt i ett idrottssammanhang. Samarbetspartnern Creative Technology kommer att projicera samtliga väggar för att skapa en känsla av att man befinner sig i händelsernas centrum.
 – Det känns nästan lite overkligt att Grand Hôtel ska få en sprakande fotbollsscen under Fotbolls-EM. Vi arrangerar årligen event av alla dess slag i Vinterträdgården och det känns så kul att vi ska få använda både lokalen, men kanske framför allt den teknik vi har, till att visa sport. Det kommer bli en riktigt häftig upplevelse. Nu håller vi tummarna för att vi ska få se riktigt fin och underhållande fotboll i sommar, säger Pia Djupmark, vd Grand Hôtel, i ett pressmeddelande.

Under fotbollsmånaden förvandlas Vinterträdgården till Verandans bakficka och menyn präglas av restaurangens klassiker samt ett par utvalda fotbollsrätter.
Det är få ställen som kan kombinera en fotbollsupplevelse utöver det vanliga med Verandans matnivå. Det är just den kombinationen som är så härlig. Jag tycker att det är fantastiskt att man kommer kunna avnjuta Biff Rydberg eller Wallenbergare samtidigt som man får se på fotboll, men det ska finnas något för alla smaker på menyn och självklart är även dryckesgäster välkomna, säger Karl Persson Food and Beverage Manager på Grand Hôtel.

Grand Hôtel visar utvalda matcher i Fotbolls-EM 2021 och Vinterträdgården kommer att öppna en timme för matchstart. Bokningar sker via hemsidan!

Close