Close

Lyxig italiensk design på Sibyllegatan

De italienska designexperterna Planoform firar 20 år med att öppna det nya exklusiva showroomet Boffi Studio på Sibyllegatan 9.

Boffi De Padova Showroom är Planoforms nya exklusiva showroom på Östermalm där vi hittar det allra senaste inom italienska kök, badrum, möbler och förvaring.
Planoform har redan 60 showrooms i lika många länder världen över, och det nya showroomet i Stockholm blir därmed en del av ett starkt nätverk inom Boffi I DePadova.
– Showroomet blir ett steg i att skapa ännu närmare relationer till våra kunder genom att erbjuda ytterligare en del av ultimat italiensk design inom Planoform-familjen, säger vd Jesper Wickström och vill även framhålla att hållbarhet är en väl integrerad del av Boffis värderingar, kultur, kreativitet, teknik och entreprenörskap.

Boffis företagskultur bygger till stor del på tanken att skapa hållbara produkter över generationer genom innovation, inte bara i produkter och tjänster utan även i produktion och affärssystem. Detta för att konsumenten ska kunna göra aktiva val utifrån produktens sociala och miljömässiga kvalitet. Ambitionen är att vara ett företag som präglas av sociala värderingar från grundaren Piero Boffis hantverkarverkateljé till ett internationellt företag med sigill för ”Made in Italy” över hela världen.

Close