Close

Östermalmarnas val: Årets Träningsstudio

Vilken kvarterskrog är populärast? Var förlägger folk helst sina frukostmöten? Vem är egentligen stadsdelens främsta servicepersonlighet? Vi har låtit våra läsare rösta fram sina favoriter i åtta olika kategorier. Här är resultatet i kategorin årets träningsstudio. 

5. STUREBADET
sturebadet.se, Grev Turegatan 7

4. KLTK
kltk.se, Lidingövägen 75

3. METROPOLIS
metropolisgym.se, Birger Jarlsgatan 36

2. STHLM BARRE
sthlmbarre.se, Kommendörsgatan 5

1. BE CORE
becore.se, Kommendörsgatan 29

Be Core har seglat upp som ett självklart träningsalternativ för många östermalmare. Hélène Barkman förklarar vad som skiljer dem från andra träningsstudior.
– Förutom själva träningsformen Megaformer, som vi är ensamma om i Sverige, uppskattar många att vi inte har något medlemskap. Vi vill erbjuda en så flexibel träningsupplevelse som möjligt och har professionella instruktörer som gör träningen till en effektiv upplevelse.

Hur snabbt märker man resultat?
– Vi brukar säga att det tar tre fyra gånger för att verkligen lära sig övningarna, och efter sex gånger känner du skillnad, du blir starkare och orkar mer.

Vem passar träningsformen för?
– Alla. Killar och tjejer, gammal som ung, otränad eller vältränad, erfaren eller oerfaren. Du tränar nämligen alltid på din egen nivå, oavsett ålder, nivå eller förkunskaper.

Close