Close

3 nya exklusiva hem på Ett Hem

Boutiquehotellet Ett Hem i Lärkstaden har i dagarna öppnat tre vackra lägenheter för långtidsboende gäster på Sköldungagatan 6.

Den framgångsrika duon, ägarinnan Jeanette Mix och den brittiska designern Ilse Crawford, har återigen utvecklat sitt hållbara koncept med att ge hotellets tredje byggnad en omsorgsfull renovering och nytt liv åt Ett Hem. Ett Hem har, sedan 2012, välkomnat gäster till en omhändertagande familjär miljö med visionen att bevara byggnadernas grundvärden och ta vara på rummen och utveckla upplevelserna på plats för den medvetna och beresta resenären. Föregående sommar firade Ett Hem 10-årsjubileum och öppnade dörrarna till Sköldungagatan 4 med 10 nya gästrum, ett stort välkomnade kök, trädgård, vardagsrum, konferensrum/private dining, privat lounge och en härlig trädgård som binder samman husen.
– Vi har sedan starten 2012 fått ett fantastiskt bemötande och likaså förra sommaren när vi öppnade No4, som är tillgängligt för både hotellgäster och besökare. Vi har fått enormt positiv respons. Det är ett bevis på att våra kärnvärden, vår identitet och vision om ett hållbart och familjärt koncept håller och lever vidare, säger Jeanette Mix, ägare Ett Hem.

Den 1 september välkomnades de första långtidsgästerna till de tre nya lägenheterna, fördelade på två plan. Var och en av lägenheterna har Ett Hems tydliga internationella prägel i design, möbelval och sömlöst integrerad teknik i såväl sovrum och badrum som i vardagsrum och kök – allt skapat av Jeanette Mix tillsammans med Ilse Crawford och Studio Ilse.
Hyresgästerna har en privat ingång och enkel tillgång till det nya fullskaliga gymmet som erbjuder de senaste träningsmaskinerna, löpband, stairmasters, fria vikter och en vacker skulptural vattenstation i kalksten centralt placerat i gymmet. Huset är naturligt sammankopplat med hotellets övriga byggnader och ger tillgång till alla faciliteter så som kök, sällskapsytor, trädgård och wellness med behandlingar och en ny yogastudio.
– Jag är glad och tacksam över att få möjligheten att vara med på Ett Hems resa och att få fortsätta vårt arbete med att utveckla och förbättra upplevelsen i Ett Hems värld. Lägenheterna rymmer allt man kan behöva för en längre vistelse och ger känslan av ett eget hems bekvämlighet och hotellets omhändertagande. De unika lägenheterna har fått samma värme, komfort och design, som rummen och miljöerna i grannhusen, och är ett hem långt hemifrån men med Ett Hems komfort, bekvämlighet och gästfrihet, säger Ilse Crawford, ägare och kreativ chef, Studio Ilse.

Close