Close

Riche livar upp januari med cocktails och kanapéer

Riche ser till att sudda bort det grå i januari med sina livsbejakande onsdagar som fylls med musik, cocktails och kanapéer.

De populära onsdagarna på Riche är tillbaka och inleder det nya året med nytt tema – varje onsdag under januari månad blir det fullt fokus på cocktails och kanapéer à la Riche.
– Januari blir lätt en grå månad – långt till sommaren, ännu längre till nästa jul och så vidare – så vi tyckte det kändes som en god sak att ställa till med trevligheter direkt! Det blir också ett ypperligt tillfälle för oss att smygtesta några helt nya cocktails som landar på vår drinkmeny senare i vår, säger Björn Wahlund, restaurangchef på Riche.
Under kvällarna erbjuds ett urval av cocktails som serveras tillsammans med tre kanapéer komponerade på kökets för stunden finaste råvaror. Det blir allt ifrån kronhjort och kycklinglever till ostron, röding och hummer. Kanapéerna tar sig även in till Lilla Baren där också DJ:er kommer husera varje onsdag från kl 16.
Barchefen på Riche håller på för fullt att laborera och komponera en ny cocktailmeny som lanseras på Riche under våren, och temadagarna i januari blir det allra första tillfället för gäster att provsmaka några av de nya drinkarna. Cocktails och kanapéer på Riche äger rum från klockan 15:00 varje onsdag i januari, det vill säga 3, 10, 17, 24 och 31 januari.

Close