Close

Stjärnkrögarna öppnar sommarrestaurang

Under sommaren serverar stjärnduon Tommy Myllymäki och Pi Le en somrig meny på nyöppnade Skippers Inn – en pop-up på terrassen utanför Michelin-krogen AIRA på Djurgården.

– Skippers Inn är en möjlighet för oss att servera maten vi själva älskar och associerar med en fin sommar. Det blir friterad kyckling, skaldjur och massvis med andra härliga rätter! Båtplatser finns för gäster som kommer sjövägen. Skippers Inn är det perfekta stället att inleda de långa sommarkvällarna, säger Tommy Myllymäki.
Skippers Inn ligger i direkt anknytning till Michelin-belönade AIRA som drivs av Tommy och Pi, men det poängteras att restaurangerna inte ska blandas ihop.
– Vi älskar och är otroligt stolta över allt vi åstadkommer på AIRA – men nu såhär under sommaren känns det jättekul att kunna sänka garden och anamma en lite ledigare stil – på Skippers Inn kan gäster njuta av riktigt god sommarmat, eller bara slinka förbi för ett glas och lite tilltugg, säger Pi Le.

Skippers Inn är det perfekta stället att inleda de långa sommarkvällarna.

Sommaren på Skippers Inn tonsätts av kurerade spellistor från en ny musikprofil varje vecka. Terrassen har plats för 40 sittande gäster via bordsbokning och ett begränsat antal bord för drop-ins. Bryggan som vetter in mot marinan längs långsidan av huset har plats för 100 gäster, för dem som bara vill avnjuta något gott att dricka, lite tilltugg och härligt sommarhäng.

Skippers Inn håller öppet fram till den 12 augusti, onsdag–lördag 17–23.

Close