Close

Studio Remedy by Stockholm Pilates Center öppnar på Artillerigatan

Den 1:a september slår dörrarna upp till Remedy by Stockholm Pilates, en boutiquestudio där kropp, själ och sinne kommer vara i fokus. Utöver unika träningsklasser inom pilates, garuda och barre kommer studion även att erbjuda sound healing-meditationer och spirituella behandlingsformer.

De senaste åren har holistiskt hälsa blivit allt mer populärt då fler och fler ser på hälsa som ett helhetsperspektiv vilket inkluderar både kropp, själ och sinne. Stockholm Pilates Center, grundat av Carita Lesche, har funnits i över 20 år och är nordens ledande boutique studio i Pilates, Garuda och Barre. Nu vill ägaren, Amelie Parchami utöka det holistiska och spirituella utbudet i en ny inramning genom att öppna Remedy, en exklusiv boutiquestudio där fysisk, unik träning och det andliga möts under samma tak. Remedy kommer precis som Stockholm Pilates Center erbjuda högklassig träning med ett unikt team av duktiga tränare, men kommer även vara en destination att varva ner på genom olika spirituella behandlingar och meditationer. Liknande koncept är stort utomlands men unikt här i Sverige. Stockholm Pilates Center finns sedan start i Vasastan och nu i september öppnar Remedy centralt beläget på Östermalm i Stockholm.

“Remedy skulle kunna beskrivas som Stockholm Pilates Centers spirituella lillasyster. En urban oas att checka in på när bruset blir för högt där ute”, säger Amelie Parchami, ägare av Remedy och Stockholm Pilates Center i en kommentar.

På Artillerigatan 26 med start den 1:a september 2020, kommer Remedy erbjuda unika träningsformer av Pilates och Garuda – bl a koncepten ”The Build” och ”Garuda Slings”. Förutom träning kommer studion även att erbjuda guidade meditationer, sound healing, IR-bastu och olika former av healingbehandlingar. I anslutning till studion kommer det finnas en liten shop som säljer träningsrelaterade produkter samt träningskläder från bland annat det hållbara klädmärket Greeningline. Det kommer även serveras hälsosamma smoothies och on-the-go måltider.

“ Remedy är ett personligt drömprojekt som har växt fram under åren på Stockholm Pilates Center, nu är det snart verklighet och jag vill gärna dela med mig av min vision”, säger Amelie Parchami ytterligare i en kommentar.

“Remedy by Stockholm Pilates Center” öppnar på Artillerigatan 26 i Stockholm den 1:a september 2020.

Pilates är en träningsform som tränar styrka, balans, smidighet och koordination. Träningen utförs på matta eller i pilatesmaskiner med kompletterande småredskap som extra utmaning.

Garuda kombinerar flödet och det spirituella elementet i yoga med fokuset och coren från Pilates till en organisk träningsform som skapar lugn, smidighet och styrka.

Barre smälter samman balett, Pilates och styrketräning till en dynamisk, utmanande klass med mycket energi och högt tempo.

Instagram: @remedysthlm

Close