Close

Stilsäker träning på Norrlandsgatan

Framtidens tech och funktionell träning möts nu i en stilsäker butik på Norrlandsgatan 6 – den exklusiva träningskedjan Technogym har flyttat in.

Technogym finns sedan tidigare i flera europeiska städer som Milano, Monaco och Köpenhamn och sedan i höstas även på Östermalm. Technogyms utrustning och lösningar karaktäriseras av ett nära möte mellan tech och design vilket resulterat i träningsutrustning utöver det vanliga. Idag är det italienska företaget ett ledande wellnessföretag som med innovation, italiensk design, banbrytande teknologi och hög kvalitet leder den globala utvecklingen för produkter och lösningar inom wellness. Idag tränar över 50 miljoner människor världen över på Technogym och träningsutrustning återfinns på över 80 000 träningscenter. Det är också ofta Technogym-utrustning som syns på de mest eftertraktade gymmen,
5-stjärniga hotellen och i exklusiva hem. Dessutom är företaget utvald leverantör till de olympiska spelen sedan år 2000.

Förutom samarbeten med bland andra stjärndesignern Antonio Citterio ingick man nyligen ett samarbete med Dior som tog fram ett urval träningsredskap i limited edition. På plats i butiken på Norrlandsgatan finns möjlighet för den intresserade att boka konsultation med personlig tränare och inredningsdesigner för projekt inom hemmagym.

Close