Close

Ny krögarduo på Taverna Brillo

Taverna Brillo går ihop med kockarna Danyel Couet och Sebastian Thureson och breddar menyn i höst.

När Taverna Brillo öppnar igen under hösten är det tillsammans med stjärnkockarna Danyel Couet och Sebastian Thureson. Man vidareutvecklar också krogens fokus på italiensk mat med att hämta inspiration och smaker från hela Medelhavsregionen till menyn.
– Det känns otroligt spännande att kunna bjuda in hela stan till nya Taverna Brillo i höst tillsammans med Danyel och Sebastian. De besitter båda en enorm kulinarisk kreativitet med ett otroligt öga för kvalitet som passar perfekt in i Brillos värld, säger Thomas Mortensen, verksamhetschef på Svenska Brasserier.

Taverna Brillo är och har alltid varit en skinande lustfylld plats.

Danyel Couet är en av Sveriges mest framstående kockar med en lång karriär som bland annat innefattar ett OS-guld med Svenska kocklandslaget och han har även skrivit flera kokböcker. 2018 öppnade Danyel restaurang Allegrine i Stockholm tillsammans med Sebastian Thureson.
Sebastian Thureson blev en av finalisterna i Årets Kock 2016 och har arbetat med Danyel under många år. Duon driver sedan tidigare även sommarrestaurangen Guldkaggen by Allegrine på Gotland.
– Taverna Brillo är och har alltid varit en skinande lustfylld plats som vi ser fram emot att förvalta och vidareutveckla. Brillo ska fortsätta vara en plats för människor som är nyfikna på nya smaker, som uppskattar konst och kultur, och som älskar Medelhavsmat lika mycket som vi gör, säger Danyel Couet.
Taverna Brillo öppnar på nytt efter en lättare renovering under hösten.

Close