Close

Ny adress för Chanel Fragrance and Beauty

Chanel Fragrance and Beauty boutique har bytt adress och öppnat ny butik i hörnet av Biblioteksgatan och Jakobsbergsgatan – det anrika huset som 2017 totalförstördes i en brand.

I hjärtat av Stockholm, på ett av stadens mest älskade shoppingstråk, ligger den kulturhistoriska fastigheten Vildmannen 7. Det är i hörnet, där Biblioteksgatan och Jakobsbergsgatan möts, som den detaljrika byggnaden stått sedan 1895. Huset eldhärjades i november 2017 och stora delar av byggnaden förstördes. Men glädjande nog lyckades man rädda fasaden, en särskilt unik fasad bestående utav roslagssandsten med skulpturer i nationalromantisk Tudor-stil. De senaste åren har huset genomgått en totalrenovering och tar emot nya hyresgäster. Chanel Fragrance and Beauty’s nya butik blir den första butikshyresgästen som flyttar in.

– Återuppbyggnaden av Vildmannen 7 är en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling av Bibliotekstan och därför känns det väldigt roligt att få välkomna Chanel som första butikshyresgäst till fastigheten. Lyxvarumärket kommer att erbjuda en unik kundupplevelse med förstklassiga produkter i en inspirerande miljö och därmed även stärka Biblioteksgatan som levande mötesplats och affärsgata mitt i Bibliotekstan, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Close