Close

Palmgrens lanserar exklusiv babyshower-kollektion

Palmgrens lanserar en kollektion i läder för de allra minsta i familjen. Söta smyckesskrin, galgar och passfodral i präglat läder utgör Babyshower-kollektionen som finns i butik och online i början på juni.

När det är tid att önska välkommen till världen, firar Palmgrens med något litet i läder. Palmgrens lanserar nämligen för första gången en kollektion för den lilla, med färger från vårens knoppar och blommande palett.
Kollektionen består av lekfulla läderaccessoarer – ett smyckesskrin, galgar och passfodral präglade med personliga initialer i färger inspirerade av våren.

Kollektionen är tänkt att följa den nya familjemedlemmen livet ut. Den första resan ackompanjeras av det första passfodralet, det första smycket vilar tryggt i det första smyckeskrinet och dopklänningen (eller det första plagget) väntar på den stora dagen på den första galgen.
– Liksom flera andra traditioner och högtider har även babyshower, sakta men säkert smugit sig till Sverige. Vi vill fira den nya familjen med tidlösa gåvor i omsorgsfullt hantverk som följer livet ut. Vår babyshower-serie paketeras i specialdesignade askar med hästmotiv från vårt arkiv, säger Catharina Herré, vd på Palmgrens.

Close