Close

Bullar&Bröd till Valhallavägen

Bullmästaren och Årets Bagare 2015, Gabriel di Grado öppnar stenugnsbageri på Valhallavägen 65 tillsammans med Linda Aving. Experter, en enorm stenugn och en perfekt lokal på eftertraktad adress – det här är något att se fram emot. 

Butikslokalen på Valhallavägen har högt i tak, fem meter för att vara exakt, och all bakning kommer att ske inför öppen ridå.
– Vi tyckte att den här delen av stan saknade ett riktigt bra bageri. Det blir servering, butik, produktion och bakning – allt under samma tak och i en riktigt häftig lokal, säger Linda Aving till White Guide.Gabriel di Grado står som ägare till Bullar&Bröd, med sina vackra bröd, precist kavlade croissanter och innovativa kanelbullar tog han också hem titeln Årets Bagare 2015. Gabriels vinnarbulle, en äppelpaj i bullform, och vinnarbrödet, ett matbröd med kamutvete och rostade sesamfrön, följer så klart med till Valhallavägen. Linda Aving, som utgör andra delen av duon, har erfarenhet från marknadsföring och projektledning på Sveriges Bagare & Konditorer. Tillsammans kommer de att lägga fokus på bröd och bakat, men även inkludera tårtor och bakelser. Till det serveras kaffe, bryggt på sicilianska bönor. 
Gabriels vinnarbulle, en äppelpaj i bullform, och vinnarbrödet, ett matbröd med kamutvete och rostade sesamfrön, följer med till Valhallavägen.

Bullar&Bröd Stenugnsbageri öppnade i helgen på Valhallavägen 65.

Close